- 500 g tjestenine
- 4 jaja
- 20 dag pancete
- 2 dl mlijeka
- 400 g svježeg kravljeg sira
- 200 ml kiselog vrhnja
- sol
Postupak pripreme:
Pancetu izrežite na kockice i lagano prepržite na tavi, bez masnoće.
U većoj posudi lagano istucite jaja, umiješajte mlijeko, sir, vrhnje, i sol prema ukusu. Smjesu izmiješajte sa kuhanom tjesteninom i prepečenoim pancetom i stavite peći u pećnicu zagrijanu na 170°C, 20-ak minuta. Pred kraj malo pojačajte pećnicu da se gornji dio zapeče (ili uključite grill opciju ako je vaša pećnica ima)
U većoj posudi lagano istucite jaja, umiješajte mlijeko, sir, vrhnje, i sol prema ukusu. Smjesu izmiješajte sa kuhanom tjesteninom i prepečenoim pancetom i stavite peći u pećnicu zagrijanu na 170°C, 20-ak minuta. Pred kraj malo pojačajte pećnicu da se gornji dio zapeče (ili uključite grill opciju ako je vaša pećnica ima)
Nema komentara:
Objavi komentar