srijeda, 15. ožujka 2017.

Pohovani sir


Sastojci:
  • kocke tvrdog sira
  • kocke suhog mesa (tanko sjecenog)
  • 2 jaje
  • 3 kasike brasna
  • 3 kasike krusni mrvica
  • malo soli i bibera
  • ulje za przenje
Sir tvrdi isjec na kocke zeljene velicine.
Suho meso isjec na tanko.
Svaki komad sira omotat suhim mesom i pricvrstit cackalicom.
Umutit jaja sa malo soli i bibera (pazite da nepretjerate jer suho meso je slano).
U jedan tanjir stavit brasno, a u drugi krusne mrvice.
Umotani sit uvaljat u brasno,u jaja, pa u krusne mrvice i stavljat u vrelo ulje.
Przit dok ne dobijete finu rumenu boje.
Izvadit na papir da se ocjedi visak masnoce pa sklonit cackalice i mozete probat sta ste napravili.

Nema komentara:

Objavi komentar